Rólunk


Szebbet otthonra a családnak! 

A Kínába is eljutó műszaki szakember fia a család teljes vagyonát kockáztatva, a főiskolát otthagyva 1993-ban Nyíregyházán belevágott a Szőnyegszalon (akkor még Szőnyegország) projektbe. Valahogy így kezdődött.

Később aztán az egyetemi diploma is meglett, mert "Fiam! Úgy látszik nekünk nem úszott el a házunk, neked se ússzon el a diplomád. Sose lehet tudni. Nem árt az, ha megvan." - mondta az édesanya a sokat tapasztalt ember bölcsességével. Így aztán megmaradt a ház is, lett diploma is, és munkája, jövedelme is Nyíregyházán egyre több embernek.

Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész több városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta, laminált padló, csempe, függöny és lakástextil kínálatunkból. Megoldást kínálunk Önnek az egyszerű anyagoktól kezdve a luxustermékekig. Minden stílusbeli igényt ki tudunk szolgálni.

Termékeink nagy részét állandó raktárkészletből azonnal tudjuk biztosítani. Megoldásaink a lakóházaktól, a szállodákon át, a hatalmas közintézményekig elismerő pillantásokat csalnak a ügyfeleink arcára. 

Az arctex.hu webáruház padlóburkolati termékek széles és egyre bővülő skálájával, lakástextilekkel színesíti az online piacteret, új lehetőséget kínálva az otthont szépítőknek. Szőnyegek, laminált padlók, PVC-k, csempék, függönyök, ágytakarók, díszpárnák, kiegészítők találhatóak meg azonnal elérhető raktárkészletünkben. A arctex.hu lakberendezési stílusokhoz igazította kínálatát, hogy könnyebben tudj választani otthonod hangulatának megfelelően. 

A vállalkozás viszonteladói hálózatában Ön az egész ország területén megtalálja termékeinket. Keresse megoldásainkat, ahol Önhöz a legközelebb!

A SZŐNYEGSZALONRÓL

A Szőnyegszalon üzemeltetője az Arc-Tex Kft., amely a magyarországi szőnyeg, lakástextil és burkolat piacon több, mint 25 éve jelenlévő stabil családi vállalkozás. Nyíregyháza, Honvéd utcai áruházunk egy 2000 m2  alapterületű, lakberendezési célra tervezett épületben található, melyben a kiskereskedelmi vásárlók kiszolgálásán túl nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk.

Alaptevékenységünk szőnyeg, PVC, laminált padló, csempe, függöny, ágytakaró, és lakástextil kiegészítők forgalmazása saját üzleteken, viszonteladói hálózaton és barkács áruházláncokon keresztül.

Az eltelt évek alatt sok ezer otthonba jutottak el az általunk forgalmazott termékek, rengeteg törzsvásárlónk megelégedéssel keresi fel újra és újra üzletünket.

Szolgáltatásaink méltán tették vonzóvá termékeinket, mivel az általunk forgalmazott anyagokat be is építjük, fel is szereljük az otthonteremtőknél. Szakembereink burkolnak, szőnyegeznek, parkettáznak, tapétáznak, karnisoznak, függönyöznek.
A cég erőssége a vevők igényeire történő gyors reagálás, rendkívül széles termékpaletta, óriási szakmai tapasztalat, fejlődőképesség és kapcsolati tőke.

A Szőnyegszalon egy mosollyal és lakberendezési termékekkel várja Önt!


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.