Narancs csempe mintás tekercses vinyl padló

3.790 Ft / ㎡
7.580 Ft / fm
Raktáron
Terrana 4572-265 narancs színű, mediterrán hangulatot idéző, élénk színekben pompázó, csempe mintás tekercses vinyl.

Ahol az elegancia és funkcionalitás találkozik: válassza a vinyl padlónkat!

Képzelje el, hogy otthona új ékessége egy olyan padlóburkolat, amely ötvözi a kényelmet és a stílust. A 4572-265 vinyl padló a modern lakossági igényekre lett tervezve, amelynek 2,2 mm vastagsága és 2 méter a szélessége.

Ez a vinyl padló rendkívül praktikus választás. Könnyen tisztítható, egyszerűen lerakható, és méretre szabható, így bármilyen helyiségben egyszerűen alkalmazható. Ráadásul a vinyl padló melegebb érzetű, mint a hűvös csempék, így egy kényelmes és barátságos atmoszférát teremt otthonában.

Ez a padló kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy télen is kellemesen meleg lesz a lába alatt. Az élénk narancsszínű felületét pedig tovább fokozza a meleg érzetet.

A 4572-265 vinyl padló ideális választás gyerekszobákhoz, folyosókhoz és konyhákhoz, hiszen vízálló és könnyen tisztítható.

Ez a vidám vinyl padló nem csak a praktikusság, hanem a design terén is magasra teszi a lécet. Tegye napfényessé lakóterét ezzel a minőségi vinyl padlóval, amely minden igényt kielégít.


Bővebben
Méret
fm
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Címkék
  mediterrán, beltér, lakossági, tekercses PVC
 • Színcsoport
  sárga-narancs
 • Méret
  200 cm-es
 • Koptatóréteg
  0,15mm
 • Vastagság
  2,2mm
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.