Minnesota wood kétágú törölközőtartó 6623

10.690 Ft
Raktáron
A Minnesota wood termékcsalád jellegzetessége a fából készült dekorációs elemek a krómozott sárgaréz rögzítő kereten, és a kivehető porcelán részek. A Minnesota wood törölközőtartó a termékcsalád többi tagjával egységes arculatot ad fürdőszobájának. A törölközőtartó szögletes felfogatása, vékony, kecses tartó rúdja modern fürdőszobák praktikus kiegészítőjévé teszik.

A kétágú, lengő törölközőtartó két törölköző számára ad helyet. A sötét fa dekoráció miatt jól illeszkedik sötét fa fürdőszoba bútorokhoz, természetes anyagokhoz.

A GEDY S.p.A 1953-as alapítása óta vezetővé vált az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában. Mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást, és a fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát vonultatja fel a piacon. Nemcsak egyéni vásárlók találják meg számításaikat, hanem a szállodák és közületek is a mosdók berendezésekor. A termékek kialakításánál nagyon fontos a GEDY S.p.A-nak a jó minőségű alapanyagok használata, melyek között megtalálható a sárgaréz, rozsdamentes acél, üveg, fa, műanyag.

Anyaga: rozsdamentes acél, króm,fa

Méret: 32,5x6,5x5,2 cm

Fúrással rögzíthető.

Bővebben
db
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
  • Kollekciók
    Gedy-Minnesota
  • Márka
    Gedy
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.