Még sosem volt ilyen kényelmes az erkélyed! Miért válasszunk műfűszőnyeget erkélyünkre, teraszunkra?


A műfűszőnyeg használatának 5 legfontosabb előnye az erkélyeken, teraszokon


A terasz vagy erkély az az élettér, ahol friss levegőt szívhatunk, pihenhetünk és minőségi időt tölthetünk a családunkkal, barátokkal. Ha belvárosi lakásban vagy sorházban élsz, érdemes fontolóra venni a műfű telepítését, ezzel is izgalmassá és kényelmessé téve az erkélyed. Csalogasd a természetet az erkélyedre! Adunk 5 okot, amiért a műfű ehhez a legjobb választás!


1.Tartósan megőrzi a minőségét

A műfű nem igényel folyamatos ápolást, karbantartást és mindig gyönyörű zöld színben pompázik; nagyon praktikus lehetőség arra, hogy zöld tájat varázsolj a teraszodra. A tisztítása rendkívül egyszerűen meleg vízzel vagy porszívóval megoldható. Amennyiben az erkélyre telepített vagy beltéri műfűszőnyeg nincs leragasztva, bátran ki is rázhatjuk. 

Jól passzol az erkély bútoraihoz és segítségével a városi környezetben is egy szempillantás alatt természetközeli érzés kelthető. Nem fog kiégni és kifakulni: a prémium minőségű műfüvek olyan anyagból készülnek, melyet nem kezd ki az állandó napsugárzás sem.

Az UV és időjárás álló műfű évekig megőrzi színét és minőségét a telepítés után. Az erkély, terasz talajától függően több módon is rögzíthető, telepítése szakértelmet nem igényel. Egy átlagos mennyiségű csapadék sem okoz gondot a műfűszőnyegnek, a megfelelően kialakított vízelvezetéssel, de nagyobb esőzések esetén érdemes lehet leseperni róla a vizet. Az elolvadt hó sem fog tócsákat képezni a gyepszőnyegen, ezért télen fagyás esetén is nyugodt szívvel a szabad ég alatt hagyhatod. Webáruházunkban számos megoldás áll a rendelkezésedre a megfelelő műfűszőnyeg kiválasztásához, keress bennünket, segítünk!