Szebbet otthonra a családnak!

A Kínába is eljutó műszaki szakember fia, a család teljes vagyonát kockáztatva, a főiskolát otthagyva 1993-ban Nyíregyházán belevágott a Szőnyegszalon (akkor még Szőnyegország) projektbe. Valahogy így kezdődött. 

Később aztán az egyetemi diploma is meglett, mert "Fiam! Úgy látszik nekünk nem úszott el a házunk, neked se ússzon el a diplomád. Sose lehet tudni. Nem árt az, ha megvan." - mondta az édesanya a sokat tapasztalt ember bölcsességével. Így aztán megmaradt a ház is, lett diploma is, és munkája, jövedelme is Nyíregyházán egyre több embernek.

Napjainkban a kiskereskedelmi tevékenység mellett a keleti országrész több városában látjuk el viszonteladó partnereinket, exkluzív kézi csomózású szőnyeg, gépi készítésű szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg, parketta,  laminált padló, csempe, függöny és lakástextil kínálatunkból. Megoldást kínálunk Önnek az egyszerű anyagoktól kezdve a luxustermékekig. Minden stílusbeli igényt ki tudunk szolgálni. A stílusok megtalálhatóak az oldalon.

Termékeink nagy részét állandó raktárkészletből azonnal tudjuk biztosítani. Megoldásaink a lakóházaktól, a szállodákon át, a hatalmas közintézményekig elismerő pillantásokat csalnak a vendégek arcára. 

A vállalkozás viszonteladói hálózatában Ön az egész ország területén megtalálja termékeinket. Keresse megoldásainkat, ahol Önhöz a legközelebb! A Szőnyegszalon egy mosollyal és lakberendezési termékekkel várja Önt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.