Gyerekszőnyegek, Amelyek a Képzeletet Kalandozásra Hívják

Gyerekszőnyeget a gyerekszobába!


Ha gyerekszobát alakítasz ki, vagy új lendületet szeretnél vinni a már meglévőbe, egy különleges gyerekszőnyeg lehet az egyik legvarázslatosabb elem. A Szőnyegszalon kiemelten kezeli a gyerekszobák számára tervezett szőnyegek kollekcióját, és megmutatjuk, miért érdemes ezekbe a színes és vidám darabokba befektetni.


A Szőnyegszalon gyerekszőnyeg kollekciói:

Vidámak, színesek és furfangosak, játékra és mosolyra “biztatják” az apróságokat, felvidítják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A szőnyegek között többféle sorozat szerepel, így a fiúk és a lányok is találhatnak számukra kedves szőnyeget.


Maui kollekció:

A Maui gyerekszőnyeg kollekció darabjai dinamikus színeikkel és változatos történeteikkel a gyerekeket különleges kalandok részeseivé teszik. A Maui szőnyegekkel a gyerekek eljuthatnak a messzi tengerekre, vagy éppen egy varázslatos állatkertbe.


Disney kollekció:

A Disney szőnyegkollekció a mesékből jól ismert szereplőkkel és hősökkel teszi színessé és mozgalmassá a gyerekek mindennapjait. A sorozat szőnyegei között könnyedén választhatnak mind a fiúk, mind a lányok. A fiúk a Verdák csodálatos világába csöppenhetnek bele, míg a lányok a Hercegnők mesés világát teremthetik meg ezen szőnyegek segítségével. A legkisebbek számára pedig Micimackó és barátai hihetetlen történetei színesíthetik a lakóterületüket szőnyeg formájában.

Rulett kollekció:

A Rulett szőnyegek vidám színeikkel bűvölik el minket. Mókás állatfigurákkal díszített szőnyegek kényelmessé és mosolygóssá varázsolják a gyerekszobákat. A színválasztékuk közül könnyedén választhatnak a kisfiúk és a kislányok is.


Holiday kollekció:

A változatos szín és figurális megjelenítés teszi nagyszerűvé ezeket a gyerekszőnyegeket. Kényelmes és kímélő anyaguk miatt a gyermekek egész nap játszhatnak rajtuk.


Gumimaci kollekció:

A vidám gumimaci figurákkal és kiváló minőségével a Gumimaci kollekció remek gyerekszőnyeg lehet mind a kisfiúk, mind a kislányok szobájában. A különböző motívumokkal díszített szőnyegek között megtalálhatók a szögletes és a kör alakú darabok is.


Gyermek padlószőnyegek:

Akik a gyerekszoba teljes padlózatát szőnyeggel burkolnák, azok is választhatnak a Szőnyegszalon széleskörű gyermek padlószőnyeg kínálatából. Többek között autópályás, cirkuszos és focipályás mintájú szőnyegekkel színesíthetik gyermekük szobáját.

Az egyedi szőnyegek nemcsak Sz ínesíthetik és meghitté tehetik a gyerekszobákat, hanem számtalan előnnyel is járnak. A kényelmes szőnyegeken a gyerekek kényelmesen játszhatnak és pihenhetnek, anélkül hogy hideg padlón lennének. A szőnyegek segíthetnek a zajszigetelésben is, így a hangosabb játékok sem jelentenek problémát. Emellett a színes minták és figurák segíthetik a gyerekek kreativitását, és akár oktatási célokra is felhasználhatók.


A Szőnyegszalon gyerekszőnyeg kínálata olyan sokszínű és változatos, hogy minden gyermek megtalálhatja a számára legkedvesebb és leginspirálóbb szőnyeget. Legyen az egy merész kaland a tengeren, egy találkozás Disney hősökkel, vagy egy szórakoztató cirkusz az otthonukban, a gyerekek gyerekszőnyegek segítségével magukra öltik a kalandor és a mesehős szerepét.


Nem számít, hogy fiú vagy lány, kicsi vagy nagy, a Szőnyegszalon gyerekszőnyegei a gyerekszoba központi elemévé válhatnak, és a szoba hangulatát emelhetik egy vidám és inspiráló szintre. Válassz egy gyerekszőnyeget, amely hozzásegíti a kicsiket a színes és örömteli világ felfedezéséhez, és mosolyt csal az arcukra nap mint nap. A gyerekszőnyegek nem csak dekorációk, hanem varázslatos kalandozások kezdetei is!



A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.