Olympic-2816 szürke/bézs padlószőnyeg

4.990 Ft
3.793 Ft / ㎡
19.960 Ft
15.170 Ft / fm
Raktáron
A padlószőnyegek a legkellemesebb érzetű burkolatok. Otthonossá, puhává, meleggé teszik a padlót, így érthetően sokan választják a padlószőnyeget melegburkolatként. A kényelmen túl esztétikai szempontból nagyon változatos, színben, vastagságban, mintázatban, így mindenki megtalálhatja saját igényeinek megfelelő kivitelűt. Karbantartása sem igényel nagyobb odafigyelést, mint egyéb burkolat. Rendszeres porszívózás mellett csak akkor van szükség a tisztítására, ha nedves szennyeződés éri.

Vizes helyiségek kivételével szinte minden helyiségben használhatjuk, csak megfelelő kivitelű változatot kell választanunk. Az Olympic-2816 padlószőnyeg erősen igénybevett helyek strapabíró burkolata lehet. Bordás kialakítású felülete remek csúszásmentes felületet és esztétikus látványt nyújt. Szürke-bézs poliamid, hurkolt szálak alkotják felületét. Remek választás irodákba, erősen igénybevett folyosókon.

Összsúly: 2200 g/m2

Vastagság: 10 mm

Csomószám: 101400 csomó/m2

Hátoldal: filc

Származási hely: Hollandia

Amennyiben a padlószőnyeget szegve kéri, kérjük, abban az esetben, ne felejtse kosárba helyezni a lent található Szőnyeg szegés elnevezésű szolgáltatásunkat is!


Bővebben
Méret
fm
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
 • Anyagösszetétel
  100% poliamid
 • Színcsoport
  szürke
 • Méret
  400 cm-es
 • Címkék
  lakossági, padlófűtésre alkalmas
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.