A gyerekszőnyegek varázslatos világa


Gyerekeink egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a játék.

Legszívesebben mindig játszanának, kint a szabadban és bent a lakásban. Nekünk szülőknek az is a feladatunk, hogy ideálissá tegyük azokat a tereket, ahol a gyermekünk vidáman hancúrozhat.Míg a természetben biztosítottak a természet csodái, a fák, a bokrok, a tavak, addig a gyerekek szobáit igyekszünk úgy berendezni, hogy ott is önfeledten fedezhessék fel a világot.

Kreativitásuk és fantáziájuk végtelen, feledhetetlen élmények alapjait teremthetjük meg a saját kis birodalmukban azzal, hogy csodás gyerekszőnyegek kerülnek a padlóra.A DISNEY által megalkotott mesefigurák tovább élnek.                 

Micimackó és barátai óriási felfedező kirándulásra hívja az apróságokat. A különböző mintájú és változatos élénk színekkel rendelkező Micimackó és barátai gyerekszőnyegek vidámságot kölcsönöznek minden egyes gyerekszobának.                  Mickey Mouse-t ki ne ismerné? Vidámság, játék és tanulás jellemzi az egész Club-ot. Az örökké jókedvű, nyitott társaság nap, mint nap jelen lehet gyerekszőnyegek formájában. Az önfeledt játékról Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto, Donald Duck gondoskodik.

                 

Tud valaki olyan kislányt, aki soha nem akart hercegnő lenni? A kicsit nagyobb hölgyeknek készültek azok a gyerekszőnyegek, amelyek a Princess sorozat darabjai.

Bájos, elegáns hercegnők mosolyognak gyermekeinkre, abból a világból, ahol győzedelmeskedik a jó, és mindig elnyeri méltó büntetését a gonosz.A színek és a minták harmonizációja segítik az ideális gyerekszoba kialakítását.

Térjünk vissza a mesék világából a realitások talajára és gondoljuk végig, hogy miért érdemes a Disney gyerekszőnyegek közül választani. Nem csak a mesék varázslatos világa, nem csak a színek dinamikája, nem csak a változatos forma-és mintavilág miatt, hanem a gyerekszőnyegek minősége miatt is.

A Disney gyerekszőnyegek egytől-egyig kézi tűzésűek, az alapanyagok az Európai Biztonsági Normák-nak teljes mértékben megfelelnek. Hypoallergén akril fonalból készültek, és a gyártás során többszöri speciális ellenőrzésen estek át a legkisebbek egészségvédelme érdekében.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.